Видео
27.02.2011 година :: Јанко Бачев гостин во емисијата „Каде оди Македонија?“ на телевизија АТВ

27.02.2011 година

Јанко Бачев гостин во емисијата „Каде оди Македонија?“ на телевизија АТВ

2 дел, 3 дел, 4 дел, 5 дел, 6 дел, 7 дел, 8 дел, 9 дел, 10 дел, 11 дел и 12 дел. 
14.02.2011 година :: ИЗЈАВА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА НДМ, М-Р ЈАНКО БАЧЕВ ПРЕД НОВИНАРИТЕ

14.02.2011 година

ИЗЈАВА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА НДМ, М-Р ЈАНКО БАЧЕВ ПРЕД НОВИНАРИТЕ


 
17.12.2010 година :: Гостин во емисијата „Во Центар„ беше претседателот на Народно движење за Македонија, Јанко Бачев. Тема на разговорот беше: „Најголемите 10 политички трансфери во РМ“.

17.12.2010 година

Гостин во емисијата „Во Центар„ беше претседателот на Народно движење за Македонија, Јанко Бачев. Тема на разговорот беше: „Најголемите 10 политички трансфери во РМ“.

 
18.11.2010 година :: Прес конференција на НДМ: ПРЕДЛОГ - ЗАКОНОТ ЗА ПОПИС НЕ Е АНТИАЛБАНСКИ ТУКУ Е АНТИМАКЕДОНСКИ

18.11.2010 година

Прес конференција на НДМ: ПРЕДЛОГ - ЗАКОНОТ ЗА ПОПИС НЕ Е АНТИАЛБАНСКИ ТУКУ Е АНТИМАКЕДОНСКИ!


 
22.10.2010 година :: Гостин во емисијата „Во Центар„ беше претседателот на Народно движење за Македонија, Јанко Бачев. Тема на разговорот беше: „Српските тајни служби и војната во 2001 година“.

22.10.2010 година

Гостин во емисијата „Во Центар„ беше претседателот на Народно движење за Македонија, Јанко Бачев. Тема на разговорот беше: „Српските тајни служби и војната во 2001 година“.


 
17.10.2010 година :: Прес конференција на НДМ: ФАКТИТЕ ЗА СРЃАН КЕРИМ НА ВИДЕЛИНА ДОКОЛКУ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ ДАДЕ АБОЛИЦИЈА!

17.10.2010 година

Прес конференција на НДМ: ФАКТИТЕ ЗА СРЃАН КЕРИМ НА ВИДЕЛИНА ДОКОЛКУ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ ДАДЕ АБОЛИЦИЈА!


 
03.10.2010 година :: Прес конференција на НДМ: ИСТРАГАТА ЗА АТЕНТАТОТ ВРЗ КИРО ГЛИГОРОВ ПРЕКИНАТА УШТЕ ПРЕД ЕДИНАЕСЕТ ГОДИНИ!?

03.10.2010 година

Прес конференција на НДМ: ИСТРАГАТА ЗА АТЕНТАТОТ ВРЗ КИРО ГЛИГОРОВ ПРЕКИНАТА УШТЕ ПРЕД ЕДИНАЕСЕТ ГОДИНИ!?


 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 1 од 10
Copyright © 2017. www.ndm.org.mk. Designed by Shape5.com