Парламентарни избори 2002
Бачев на ТВ Интел PDF Печати Е-пошта
Четврток, 12 . 09 . 2002

Погледнете го видеото од гостувањето на носителот на Листата на кандидати за пратеници во изборната единица број 4, Јанко Бачев, на ТВ ИНТЕЛ Струмица на 12.09.2002 година во рамките на предизборната кампања за парламентарните избори во 2002 година.

Повеќе...
 
Бачев гостин на ТВ ВИС PDF Печати Е-пошта
Среда, 11 . 09 . 2002

Видео од гостувањето на носителот на Листата на кандидати за пратеници во изборната единица број 4, Јанко Бачев, на ТВ ВИС Струмица на 11.09.2002 година во рамките на предизборната кампања за парламентарните избори во 2002 година.

Повеќе...
 
Промоција на кандидати за пратеници PDF Печати Е-пошта
Вторник, 10 . 09 . 2002

Погледнете го видеото од промоцијата на дел од кандидатите за пратеници во изборната единица број 4 на РТВ Кавадарци на 10.09.2002 во рамките на кампањата за парламентарните избори 2002 година.

Повеќе...
 
Бачев и Цасконоје на ТВ Струмица PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 09 . 09 . 2002

Погледнете го видеото од гостувањето на носителот на Листата на кандидати за пратеници во изборната единица број 4, Јанко Бачев, и претседателот на Општинскиот Одбор на НДМ Струмица Ристо Цасконоје на Телевизија Струмица на 09.09.2002 година во рамките на кампањата за парламентарните избори во 2002 година.

Повеќе...
 
Митинг во Костурино PDF Печати Е-пошта
Недела, 08 . 09 . 2002


Видео од митингот во Костурино на 08.09.2002 година во рамките на предизборната кампања за парламентарните избори во 2002.

Повеќе...
 
Митинг во Куклиш PDF Печати Е-пошта
Недела, 08 . 09 . 2002

Видео од митингот во Куклиш на 08.09.2002 година во рамките на предизборната кампања за парламентарните избори во 2002.

Повеќе...
 
Бачев на ТВ ВИС PDF Печати Е-пошта
Недела, 01 . 09 . 2002

Погледнете го видеото од гостувањето на носителот на Листата на кандидати за пратеници во изборната единица број 4, Јанко Бачев на Телевизија ВИС Струмица на 09.09.2002 година во рамките на кампањата за парламентарните избори во 2002 година.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 Следно > Крај >>

Страница 1 од 3
Copyright © 2017. www.ndm.org.mk. Designed by Shape5.com