Прес конференции
Семакедонска делегација се поклони пред споменикот на основачите на ВМРО во чест на 23 Октомври PDF Печати Е-пошта

НДМ, Изјави
проф. д-р Јанко Бачев, проф. д-р Стефан Влахов Мицов, Драган Угриновски, Марјан Камиловски, Гоце Делчев Тодев
Скопје, 23 октомври 2017

Во чест на големиот празник, денот на македонската револуционерна борба 23 октомври, и 124 години од формирањето на ВМРО, организација која е силно врежана кај секој Македонец, денес, понеделник, 23 октомври, Семакедонска делегација  положи свежо цвеќе пред споменикот на основачите на ВМРО во Скопје.

Повеќе...
 
Блажевски со Божја милост посветено на Скопје и Македонија PDF Печати Е-пошта

Носителот на листа за Скопје, Стојан Блажевски, денес на изборниот молк со Божја милост посветено на неговата благородна мисија за Скопје и Македонија. Блажевски е еден од првите одборници во Собранието на Скопје во 1990 година, тогаш, со силна верба дека градот и државата ги оставаат во сигурни раце на идните генерации. Меѓутоа, 27 години потоа, очигледно не било така...и затоа ветеранот на овие локални избори се враќа во гласачкото ливче со број 6!

Повеќе...
 
Жежовски: Ќе ја преиспитаме работата на сите претходни градоначалници PDF Печати Е-пошта

Прес конференција, Народно движење за Македонија
д-р Јанко Бачев, Панче Жежовски, Владимир Златаров
Велес, четврток, 12 октомври 2017

Носителот на листа за Велес проф. Панче Жежовски и кандидатот за советник Владимир Златаров во присуство и на претседателот на партијата проф. д-р Јанко Бачев, денес, четврток, 12 октомври 2017 на прес конференција во Велес ги образложија своите заложби за Велес дололку ја добијат довербата од велешани на локалните избори 2017.

Повеќе...
 
Изјава на носителот на листа за Скопје Стојан Блажевски PDF Печати Е-пошта

Изјава, Народно движење за Македонија
Стојан Блажевски, носител на листа за Скопје
Скопје, четврток, 12 октомври 2017

Носителот на листа за избор на советници за Град Скопје, Стојан Блажевски, меѓу големиот број проекти во програмата предвидува и реконструкција на руинираниот Дом на културата во населба Ченто. Во изјава за јавноста рече:

Повеќе...
 
Тодоров и Блажевски со три нови проекти за жителите на Скопје PDF Печати Е-пошта

Изјава, Народно движење за Македонија
Ѓорги Тодоров и Стојан Блажевски
Скопје, среда, 11 октомври 2017

Кандидатите за градоначалник на Скопје Ѓорги Тодоров, и носителот на листата за Скопје Стојан Блажевски, денес, 11 октомври 2017 најавија уште три нови проекти за жителите на Скопје.

Повеќе...
 
Тодоров и Блажевски најавија уште еден проект за жителите на Скопје PDF Печати Е-пошта

Изјава, Народно движење за Македонија
Ѓорги Тодоров и Стојан Блажевски
Скопје, среда, 11 октомври 2017

Кандидатот за градоначалник на Скопје Ѓорги Тодоров и носителот на листата за Скопје Стојан Блажевски, денес, среда, 11 октомври 2017 најавија уште еден проект за жителите на Скопје. Во изјава за јавноста рекоа:

Повеќе...
 
Тодоров и Блажевски во населба Ченто: Две партии 27 години се менуваат на власт а на граѓаните не им оди добро! PDF Печати Е-пошта

Изјава, Народно движење за Македонија
Ѓорги Тодоров и Стојан Блажевски
Скопје, населба Ченто, вторник, 10 октомври 2017

Кандидатот за градоначалник на Скопје Ѓорги Тодоров и носителот на Листа за Скопје Стојан Блажевски, денес, вторник, 10 октомври 2017 направија обиколка на скопската населба Ченто и остварија непосредни разговори со граѓаните. Во изјава за јавноста рекоа:

Повеќе...
 
Тодоров и Блажевски: Жителите на Драчево знаат кој се вгради во темелите на оваа држава PDF Печати Е-пошта

Изјава, Народно движење за Македонија
Ѓорги Тодоров и Стојан Блажевски
Скопје, Драчево, понеделник, 9 октомври 2017

Кандидатот за градоначалник на Скопје Ѓорги Тодоров и Носителот на листа за Скопје Стојан Блажевски, денес, 9 октомври 2017 направија обиколка и остварија средби со жителите на Драчево. Во изјава за медиумите рекоа:

Повеќе...
 
Локални избори 2017- Промотивни спотови за кандидати за Скопје PDF Печати Е-пошта

Народно движење за Македонија
Промотивни спотови - Локални избори 2017
Скопје, понеделник, 9 октомври 2017

Повеќе...
 
Блажевски: Бев одборник во првиот состав на Скопје, 27 години ги следам неговите падови и растежи PDF Печати Е-пошта

Изјава, Народно движење за Македонија
Стојан Блажевски, носител на Листа за советници за Скопје
Скопје, 9 октомври 2017

Носителот на листа за избор на советници на Град Скопје од Народно движење за Македонија, Стојан Блажевски, преку видео обраќање побара подршка од граѓаните на локалните избори на 15 октомври.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 1 од 17
Copyright © 2018. www.ndm.org.mk. Designed by Shape5.com