Изборни активности


Парламенарни избори 2011 година: Претседателот на НДМ гостин на ТВ „Канал 21„ PDF Печати Е-пошта
Напишано од НДМ   
Петок, 27 . 05 . 2011

На ден 28.05.2011 година(сабота), гостин на Телевизија „Канал 21“ во Велес беше претседателот на НДМ, м-р Јанко Бачев.

Повеќе...
 
Парламентарни избори 2011 година: Бачев гостин на Тв „Кочани„ PDF Печати Е-пошта
Напишано од НДМ   
Среда, 25 . 05 . 2011

На ден 26.05.2011 година(четврток), гостин на Телевизија Кочани беше претседателот на НДМ, м-р Јанко Бачев.

Повеќе...
 
Парламентарни избори 2011 година: Претседателот Бачев гостин на Тв „Д1„ PDF Печати Е-пошта
Напишано од НДМ   
Среда, 25 . 05 . 2011

На ден 26.05.2011 година(четврток), гостин на Телевизија Д1 во Делчево беше претседателот на НДМ, м-р Јанко Бачев.

Повеќе...
 
Парламентарни избори 2011 година: Претседателот Бачев гостин на ТВ „ПРОТЕЛ“ PDF Печати Е-пошта
Напишано од НДМ   
Понеделник, 23 . 05 . 2011

Претседателот на НДМ, м-р Јанко Бачев, вечерва на 24. 05. 2011 година, беше гостин на Телевизија „Протел“ во Пробиштип.

Повеќе...
 
Парламентарни избори во 2011 година: Претседателот Бачев гостин во „Политико“ на Наша ТВ PDF Печати Е-пошта
Напишано од НДМ   
Четврток, 19 . 05 . 2011

Претседателот на НДМ, м-р Јанко Бачев, вечерва на 20.05.2011 година, беше гостин во Емисијата „Политико“ на Наша ТВ во Скопје.

Повеќе...
 
Парламентарни избори во 2011 година: Претседателот Бачев гостин во„ Каде оди Македонија“ на ТВ Амазон PDF Печати Е-пошта
Напишано од НДМ   
Среда, 18 . 05 . 2011

Претседателот на НДМ, м-р Јанко Бачев, вечерва на 19.05.2011 година, беше гостин на Телевизија АМАЗОН во Скопје.

Повеќе...
 
Парламентарни избори во 2011 година: Бачев гостин на трибина за македонските бранители PDF Печати Е-пошта
Напишано од НДМ   
Понеделник, 16 . 05 . 2011

Претседателот на НДМ м-р Јанко Бачев денес, вторник, 17 мај 2011 година, учествуваше на трибината за македонските бранители што се одржа во Свети Николе.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>

Страница 1 од 2
Copyright © 2017. www.ndm.org.mk. Designed by Shape5.com