Стратешки иницијативи PDF Печати Е-пошта

НИЕ, ВО НДМ, ПОКАЖАВМЕ КАКО СЕ БРАНАТ МАКЕДОНСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ!

  • ВО СОБРАНИЕТО ПОДНЕСОВМЕ СТРАТЕГИЈА ЗА ОДБРАНА НА УСТАВНОТО ИМЕ!
  • ПОДНЕСОВМЕ КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА ФАЛСИФИКУВАЊЕ НА ПОПИСОТ ВО 2002 СО КОЈ АЛБАНЦИТЕ ЛАЖНО СЕ ПРИКАЖАНИ ДЕКА СЕ 25%!
  • ПОДНЕСОВМЕ МЕМОРАНДУМ ЗА МАКЕДОНСКАТА ЕНЦИКЛОПЕДИЈА!
  • ПРВИ ИНИЦИРАВМЕ РЕВИЗИЈА НА КРИМИНАЛНАТА ПРИВАТИЗАЦИЈА И НЕЗАСТАРУВАЊЕ НА КРИВИЧНИТЕ ДЕЛА ПОВРЗАНИ СО ПРИВАТИЗАЦИЈАТА!
  • ПРВИ ИНИЦИРАВМЕ ДАНОК ЗА БОГАТИТЕ ЗА ДА ГИ ИСПРАВИМЕ НЕПРАВДИТЕ ОД КРИМИНАЛНАТА ПРИВАТИЗАЦИЈА!
  • ГО ПРИКАЖАВМЕ СРАМНИОТ ПРИЕМ НА МАКЕДОНИЈА ВО ОН!
  • ПРВИ ИНИЦИРАВМЕ ЛУСТРАЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА!
  • ГИ РАСВЕТЛИВМЕ ЗЛОУПОТРЕБИТЕ НА ТАЈНАТА ПОЛИЦИЈА ВО ДЕМОКРАТСКА МАКЕДОНИЈА!
  • ГИ РАСВЕТЛИВМЕ ПРЕДAВСТВАТА ЗА ВРЕМЕ НА ТАТКОВИНСКАТА ВОЈНА ВО 2001!

ТАКВИ СМЕ... ОСТАНУВАМЕ НА ПРВАТА ЛИНИЈА ВО БОРБАТА ЗА ОДБРАНА НА МАКЕДОНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!

ЗА НАРОДОТ, ЗА МАКЕДОНИЈА!

 
Copyright © 2017. www.ndm.org.mk. Designed by Shape5.com