Интервју на Бачев за Радио МАК ФМ Перт Австралија PDF Печати Е-пошта

Интервју, Народно движење за Македонија
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на НДМ
Скопје, 11 јуни 2017

Претседателот на Народно движење за Македонија, проф. д-р Јанко Бачев денес (11.06.2017, недела) гостин во емисијата „Непокор“ на Македонското радио, Радио МАК ФМ од Перт Австралија со водителот Трајче Трајковски.
JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

  Постари:
Copyright © 2017. www.ndm.org.mk. Designed by Shape5.com