Бачев „Во Центар„ на Канал 5 телевизија PDF Печати Е-пошта

Претседателот на НДМ проф. д-р Јанко Бачев, на 09.04.2017 (недела) гостин во емисијата „Во Центар„ со Васко Ефтов на Телевизија Канал 5 на тема: „Косовоско сценарио во Македонија!?“


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

  Newer:Постари:
Copyright © 2017. www.ndm.org.mk. Designed by Shape5.com