Бачев за Круг: Ако Иванов го крши уставот зошто СДСМ не покрене постапка? PDF Печати Е-пошта

Интервју, Народно движење за Македонија
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на НДМ
Скопје, 29 март 2017

Претседателот на НДМ, проф. д-р Јанко Бачев денес (29.03.2017, среда) гостин во емисијата „Круг„ на Радио Слободна Македонија со новинарот Марјан Николовски.JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


РСМ

Дејли

Канал РСМ Јутуб

  Newer:Постари:
Copyright © 2017. www.ndm.org.mk. Designed by Shape5.com