Соопштенија

Министерката Треневска да поднесе оставка заради заштита на личниот и професорскиот дигнитет

2018-01-14 12:01:34

Заев да го откачи Бутарис заради достоинството на земјата

2017-12-30 14:21:08

Согласни сме ВМРО-ДПМНЕ во Собранието да ја процесуира нашата иницијатива за амнестија на уставобранителите

2017-12-29 14:04:44

СДСМ како и ВМРО-ДПМНЕ ги умира граѓаните од загадениот воздух иако Русија даде спасоносно решение

2017-12-21 13:05:58

По оставките во ДИК, Заев да го тргне и неморалниот министер за финасии

2017-12-13 12:36:04

Бачев му пријави на Заев корупција во ДИК: Антинародните бонуси се кражба на народен имот

2017-12-10 14:58:08

Не е доволно проширување на тимот за преговори со Грција, потребен е Совет на политички лидери

2017-12-09 19:55:16

Бачев: Со заштитникот Свети Климент Охридски ќе ги поразиме во обидот за уништување на народот и светата...

2017-12-08 16:27:38

Новинари на Бејли и ДИК го допреа дното по вчерашното кликнување од американскиот амбасадор

2017-12-06 15:22:57

Од каде извира правото на Заев да го менува името заедно со Груевски?

2017-12-03 15:12:30

Ги предупредуваме Џес Бејли и Чарлс Гарет да дејствуваат според нивниот дипломатски статус

2017-12-02 15:05:55

Новокомпонираното ВМРО-ДПМНЕ мора да е во очај што се служи со трикови за божемни протести

2017-11-27 15:17:48Copyright © 2018. www.ndm.org.mk. Designed by Shape5.com